طريقه عمل الكفته (المقليه-المشويه)

بسم الله الرحمن الرحيم

طريقه عمل الكفته (المقليه-المشويه:-

طريقه عمل الكقته (المقليه-المشويه)



1.       ½ كيلو من اللحم المفروم
2.       2/معلقه من البقدونس المفروم (ناعم)
3.       بصله متوسطه مقشره ومبشوره
4.       2 معلقه من السمن
5.       معلقه صغيره من الملح
6.       ½ معلقه صغيره من البهارات اللحمه  المطحونه

اخلطي جيدا اللحم مع البقدونس والبصله المبشوره والملح والبهارات. وسوف نقوم بتقسيم اللحم اللي قطع متساويه علي شكل اصبع . وبعد ذلك نقوم بقلي الكفته في السمن ونقوم بقلبيها حتي تحمر من جوانبها .
ونستطيع تقديمها مع المكورنه والطحينه والسطله .
 ملحوظه :-
ومن الممكن شويها علي الفحم ايضا وطريقه سهله علي ان نقوم بوضعها في سيخ بدل قليها.


وبالهنا والشفا
طريقه عمل الكقته (المقليه-المشويه)



تعليقات