طريقه عمل بطارخ الرنجه علي الطريقه اليونانيه

بسم الله الرحمن الرحيم

طريقه بطارخ الرنجه

المكونات

بطارخ رنجه
 تلت خل
ليمونه
 رشه ملح
معلقه صغيرة ثوم بودر
معلقه صغيرة كمون 
معلقه صغيرة فلفل اسود
كوب دقيق
معلقه نشا
زيت للتحمير




الطريقه 

نقلب البطارخ  بخل و ليمون و ثوم بودر و كمون و فلفل اسود و الملح و نتركهم في الثلاجه لمدة ساعه علي الاقل ثم نقلب الدقيق مع النشا ثم نضعها فيها البطارخ المتبله حتي تتغطي بالكامل ثم نحمرها في زيت غزير و سخن حتي ان تصبح لونها دهبي نخرجها و نضعها علي مناديل و بالف هنا و شفا.



تعليقات